15 huiskamers vol met kunst

Kunst in de huiskamer 2009

Zaterdag 12 en zondag 13 september 12.00 – 18.00

Kunstenaars uit Blijdorp, Bergpolder en de Provenierswijk openen de deuren van hun huiskamers om een blik te kunnen werpen op hun kunstwerken. Totaal 27 kunstenaars op 15 locaties.

beauty12

Foto Serie Steffi: Untitled III

Bij mij in de huiskamer is de fantasierijke kunstenares Karin Leening te gast. Een huiskamer vol met bekende en onbekende werken van ons. Installatie, foto’s, video’s en schilderijen bevinden zich in deze huiskamer.

De directeur van het Rotterdams Historisch Museum, Hans Walgenbach opent op zaterdag 12 september om 11.00 deze bijzondere kunstroute. De opening wordt gehouden op de startlocatie nr. 1 van de route, op de hoek Statenweg/Statensingel.

Deze kunstroute wordt op zondagavond om 20.00 op de Walenburgerweg 18, met spetterende concerten van de Familia Kriya en Tonotopics, afgesloten.

 

 

 

 

Flyer Kunst in de huiskamer

Flyer Kunst in de huiskamer

 

Organisatie: Kunst In De Huiskamer Rotterdam Blijdorp.

Deelnemende kunstenaars: Tilly Heijster, Joop van ’t Hoenderdaal, Annette Splinter, Linda Seine, Lisette Alblas, João Colagem, Karin de Visser, Anneke Renes, Jeroen Hoogstraten, Astrid Meijer, Marike Vierstra, Ka Yee Li, Karin Leening, Carolien van Sliedregt, Ketie Walbroek, Heloise Baylão, Penêlope Jaloto, Annet Scholten, Caroline Peters, Els van Lieshout, Sergio Fernandez, Marco Nijmeijer, Christina de Vos, Corrie Ambachtsheer, Els Vrolijk, Albert Kramer en Sjoerd Kramer.

 

 

 

 

Download hier de brochure over alle deelnemende kunstenaars.

 

woensdag, september 2nd, 2009 Visit Me

Leave a Reply