Kunst in de Huiskamer -Arts’ Haven

KIDH14 – Arts’ Haven

Altijd al een keer in die flat in Blijdorp binnen willen kijken? Nieuwsgierig naar hoe een kunstenaar woont en werkt? Kunstenaars in Rotterdam-Noord openen hun deur in het weekend van 28 en 29 juni 2014 tijdens Kunst in de Huiskamer (KIDH). Ze tonen hun kunst op een intieme locatie: hun huis.

Kunst in de Huiskamer dompelt Blijdorp, Bergpolder en de Provenierswijk een weekend lang onder in kunst, poëzie en muziek. Na het succesvolle thema van vorig jaar, Art Seeks Lover, is het thema dit jaar Arts’ Haven. Sommige bewoners nodigen in hun huiskamer een Gastkunstenaar uit en bieden zo een ‘toevluchtsoord’ aan een (andere) kunstenaar.

 

Kunstenaars maken speciaal voor ons thema Arts’ Haven uniek werk. Bezoekers kunnen het hele weekend in de huiskamers en online op dit kunstwerk bieden. Voor een prikkie neemt de hoogste bieder het prachtige werk mee naar huis.

De wijk Blijdorp zal tijdens het weekend van KIDH14 een ontmoetingsplek worden vol spannende culturele activiteiten en wordt het voor elke bezoeker een avontuur om in contact te komen met diverse kunstvormen zoals schilderijen, objecten, installaties, foto’s en poëzie.

Programmaboekje:

Steun ons en koop een programmaboekje. Het boekje kost slechts € 3,00 en vormt tevens een symbolische entree van de route. De 1ste 100 bezoekers krijgen bij aanschaf van het boekje, een mooie sleutelgadget mee.

De deelnemers zijn: Ada Holleman, Maurits Ippel, Carla Lensen, Ka Yee Li, Astrid Meijer, Anneke Renes, Henning Rosenbrock, Zorah Splinter, Emile Steginga, Els van Teeffelen, Steini Thorsson, Karin de Visser, Christina de Vos, Gerda Blees, Reinier van Mourik, Erika de Stercke, Karen Wassink, Eddy Geerlings, Anne van Winkelhof.

Programma:

Zaterdag 28 juni

10:00 KIDH-veiling online

13:00 Officiële opening Noorderhavenkade 97, met muziek van singer-songwriter Sir Ian

14:00 Start kunstroute (tot 19:00); start KIDH veiling in huiskamer dichters op locatie van 14:00 – 18:00

 

Zondag 29 juni

14:00 Start kunstroute (tot 19:00), dichters op locatie van 14:00 – 18:00

14:00 KIDH-veiling (online en in huiskamer) tot 17:00

De route:

www.kunstindehuiskamer.com
blijdorp@kunstindehuiskamer.com

 

zaterdag, mei 31st, 2014 Visit Me

Leave a Reply